вівторок, 18 жовтня 2011 13:48

Розпочалися зйомки фільму, де Шварценеггер виконує головну роль

Розпочалися зйомки фільму, де Шварценеггер виконує головну роль

Компанія Lionsgate оголосила, що в понеділок, 18 жовтня, розпочалися зйомки картини "Остання битва" ("The Last Stand"), головну роль у якій виконує Арнольд Шварценеггер. Про це повідомляє Reuters.

В картині йдеться про колишнього поліцейського з Лос-Анджелеса, який стає шерифом в маленькому місті на кордоні США і Мексики. Згідно з сюжетом, герой вступає в конфлікт з главою наркокартеля. Зйомки фільму проходитимуть у штатах Невада і Нью-Мексико.

Постановкою картини займається корейський режисер Кім Чжі Ун ("Я бачив диявола", "Хороший, поганий, довбанутий"). Стрічка "Остання битва" стала для нього англомовним дебютом. Разом зі Шварценеггером у фільмі знімуться Форест Вітакер, Гаррі Дін Стентон і Джонні Ноксвіл, відомий по серії каналу MTV "Диваки" ("Jackass").

Останньою на сьогоднішній день стрічкою, в якій Шварценеггер виконав головну роль, є фільм "Термінатор 3: Повстання машин", що вийшов в 2003 році. З середини 2000-х по 2010 рік Арнольд взагалі не знімався в кіно. Потім він виконав епізодичну роль у фільмі Сильвестра Сталлоне "Нестримні". В даний час йдуть зйомки "Нестримних 2". У цій картині для Шварценеггера передбачена більш помітна роль. Тим не менш, першим за довгий час фільмом, в якому актор зіграє ключового персонажа, стане саме "Остання битва".

Зараз ви читаєте новину «Розпочалися зйомки фільму, де Шварценеггер виконує головну роль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі