Ексклюзиви
пʼятниця, 24 жовтня 2014 15:10

Роулінг опублікує нову розповідь про персонажа з "Гаррі Поттера"

Роулінг опублікує нову розповідь про персонажа з "Гаррі Поттера"
Кадр: фільм "Гаррі Поттер і Орден Фенікса"

Британська письменниця Джоан Роулінг опублікує на сайті pottermore.com історію про Долорес Амбрідж - персонажі серії книг про Гаррі Поттера, повідомляє The Hollywood Reporter. Літератор підготує розповідь на Хеллоуїн, який традиційно відзначається 31 жовтня.

Як пояснює видання, новий твір Роулінг буде складатися приблизно з 1700 слів і включати опис життя Амбрідж до подій книги "Гаррі Поттер і Орден Фенікса", в якій вона вперше з'явилася. Письменниця включить в текст безліч деталей і власних роздумів про характер персонажа.

Джоан Роулінг періодично публікує в інтернеті невеликі розповіді про героїв поттеріани. Приміром, у серпні, шанувальникам був представлений текст, присвячений співаючої чарівниці Селестині Уорбек. На початку липня письменниця розмістила на своєму сайті текст про дітей, Гаррі Поттера, Рона Візлі й Герміоні Грейнджер.

Персонаж Долорес Амбрідж описується у Роулінг як "жінка маленького росту, товста, з очима витрішкуватими і короткою шиєю, що нагадує жабу, а також з "бридким" рожевим бантом". За сюжетом, Амбрідж замінила на посаді директора школи чародійництва і чарівництва Хогвартс Албуса Дамблдора. У п'ятому романі є одним з ключових антагоністів головних героїв. Надалі значимість її ролі в поттеріані зменшилася.

Зараз ви читаєте новину «Роулінг опублікує нову розповідь про персонажа з "Гаррі Поттера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі