четвер, 02 лютого 2017 12:49

Російський продюсер Йосип Пригожин відповів на заяву організаторів Євробачення-2017 про "чорні списки"

Російський продюсер Йосип Пригожин відповів на заяву організаторів Євробачення-2017 про "чорні списки"

Російський продюсер Йосип Пригожин відреагував на заяву організаторів Євробачення-2017, які запевнили що не пропустять артистів РФ з "чорних списків" Служби безпеки. Про це повідомляє Life.

"Нам варто радіти з того, що нас не хочуть пускати на Євробачення. Давно час сказати їм "до побачення" і не грати в їхню гру. Братимемо приклад з нашого президента. Він завжди дає Заходу свої умови, а не слідує нав'язаним правилам. Євробачення вже давно перетворилося на політичний захід", - сказав Йосип Пригожин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російських артистів з "чорного списку" на Євробаченні не буде

"Хочете знайти справедливість в умах, які випустили цю заборону? Її там немає. Вони свій же народ поставили під удар. Посварили братів з сестрами. Взагалі журналісти приділяють забагато уваги Євробаченню. "Нова хвиля" набагато крутіша!", - додав Пригожин.

До списків осіб, які загрожують національній безпеці країни Йосип Пригожин увійшов разом із своєю дружиною, співачкою Валерією. Також там опинилися Йосип Кобзон, Олег Газманов та Наташа Корольова.

"До складу російської делегації увійдуть лише ті артисти, які можуть виступати в Україні", - про це 31 січня під час жеребкування країн-учасниць до півфіналу Євробачення заявив виконавчий директор пісенного конкурсу Йон Ола Санд.
Зараз ви читаєте новину «Російський продюсер Йосип Пригожин відповів на заяву організаторів Євробачення-2017 про "чорні списки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі