Ексклюзиви
пʼятниця, 26 серпня 2016 17:23

Російські пропагандистські книги заборонять

Російські пропагандистські книги заборонять

"Ми повинні виставити перешкоду законодавчого характеру тій книжковій пропагандистській продукції, що йде з країни-агресора в Україну. Тому ми разом із Держкомтелерадіо підготували відповідний законопроект. Під заборону потраплять тільки книги, що не визнають існування української держави", - заявив віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко під час відкриття в Українському домі Київської книжкової виставки-ярмарку.

За словами політика, відповідний законопроект пройшов усі погодження і буде схвалений на засіданні уряду. У вересні його розгляне парламент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кремль хоче примусити українців бути ворогами свого народу" - Кириленко

"Такі пропагандистські книжки, як "Западный фронт", "Украина 2010" треба забороняти. Є люди, яким не дозволяють в'їжджати в Україну, так само треба вчиняти з книгами. Це в інтересах державної безпеки, - коментує заяву видавець Ростислав Семків. - Слід створити робочу групу, яка розмежує авторську фантазію і пропаганду. Тобто вчинити як з еротикою і порнографією. Перше в Україні дозволено, друге - ні. Якщо у тексті книги є антидержавні заклики - не ввозити таке видання в країну.

Нагадаємо, Держкіно можуть покарати за заборонені серіали.

Зараз ви читаєте новину «Російські пропагандистські книги заборонять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі