четвер, 19 червня 2014 17:46

"Режисер сказала, я зняв штани" - фільм про кохання Фані Каплан та брата Леніна
15

Фото: facebook.com

Фільм про анархістку, що здійснила замах на життя Леніна, знімають в Україні. Режисером стрічки "Моя бабуся Фані Каплан" виступила Олена Дем'яненко.

У сюжет картини покладено альтернативну історію Фані Каплан. Одна журналістка знаходить її щоденник, у якому йдеться про її кохання до Віктора Гарського. Замість нього вона відбула 10 років каторги, де осліпла. Потім чоловік призначив їй побачення 30 серпня 1918 року поряд заводу Міхельсона в Замоськворецькому районі Москви. Саме там 3-ма пострілами поранили Володимира Леніна.

Роль Фані Каплан виконала акторка Катерина Молчанова. Режисер Мирослав Слабошпицький зіграв у стрічці брата Леніна Дмитра. Це перша акторська роль переможця Тижня критики на цьогорічному Каннському кінофестивалі. За сюжетом вони зустрічаються після того, як жінка відбула каторгу. Дмитро закохується у Фанні і навіть планує одружитись.

"Я не артист. Перед відльотом у Канни знімався у фільмі Олени Дем'яненко. Граю молодшого брата Леніна і трахаюсь з Фані Каплан. Режисер сказала, я зняв штани, взяв в руку і став тикать ним в актрису. Її там заклеїли, звичайно. Мужчінам інколи до ноги приклеюють, потім боляче віддирати. Ось так знімають кіно", - розповідає Слабошпицький про зйомки в еротичних сценах фільму.

Зйомки фільму відбуваються у Києві та Одесі. Картина "Моя бабуся Фані Каплан" - переможець відкритих пітчингів Держкіно України на 2013-2014 роки. Проект є копродукцією України, Франції, Росії.

Зараз ви читаєте новину «"Режисер сказала, я зняв штани" - фільм про кохання Фані Каплан та брата Леніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі