четвер, 26 березня 2015 11:16

Режисер "50 відтінків сірого" відмовилася знімати продовження стрічки

Режисер "50 відтінків сірого" відмовилася знімати продовження стрічки

Режисер фільму "50 відтінків сірого" Сем Тейлор-Джонсон відмовилася працювати над продовженням стрічки, пише The Hollywood Reporter.

"Незважаючи на те що я не буду знімати сиквел, я бажаю удачі тому, хто візьметься за другий і третій фільми. Робота над цією картиною була напруженою і неймовірною, і я дуже вдячна за цей досвід ", - сказала кінематографіст. Окремо вона подякувала компанії Universal, продюсерам, знімальні групі, акторам Дакоті Джонсон і Джеймі Дорнану, які виконали головні ролі.

Під час зйомок між Сем Тейлор-Джонсон і письменницею Е.Л. Джеймс, за однойменним романом якої був поставлений фільм, йшла боротьба за контроль над проектом. Автор книги вимагала замінити творчу команду картини.

Раніше Тейлор-Джонсон підтвердила факт роботи над сіквелами під назвами "На 50 відтінків темніше" і "50 відтінків свободи", але цей процес затримувався через розбіжності між письменницею і режисером.

Фільм "50 відтінків сірого" зібрав у прокаті більше 500 мільйонів доларів. Його прем'єра відбулася 12 лютого. Стрічка оповідає про відносини студентки Анастейші і мільярдера Крістіана Грея, який захоплюється БДСМ. Екранізація містить близько 20 хвилин еротичного відео. Однойменний роман Е.Л. Джеймс був написаний і виданий в 2011 році.

Зараз ви читаєте новину «Режисер "50 відтінків сірого" відмовилася знімати продовження стрічки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі