понеділок, 16 листопада 2015 16:35

Редкліфф відмовився грати Гаррі Поттера

Редкліфф відмовився грати Гаррі Поттера

Британський актор Деніел Редкліфф в інтерв'ю Metro заявив, що не планує більше грати Гаррі Поттера ні в одному фільмі. При цьому він зазначив, що, незважаючи на завершення кіносеріі, інші стрічки про чарівника напевно з'являться.

"Мені пропонували цю роль знову, але я відповів" ні ", тому що з мого боку вже все зроблено. Проте мені буде дивно побачити в цьому образі когось іншого", - пояснив актор.

Кінофраншиза про Гаррі Поттера, заснована на романах Джоан Роулінг, включає в себе вісім фільмів, останній із яких вийшов 2011 року.

2016 року планується випустити спін-офф "Фантастичні тварини і де їх шукати", теж заснований на однойменній книзі Роулінг. Дія у ньому розгорнеться за 70 років до подій оригінальної серії. Того ж року в Лондоні представлять виставу "Гаррі Поттер і прокляте дитя", головними героями якого, ймовірно, виступлять батьки чарівника.

Роль у "Гаррі Поттері" - не перша для Редкліффа, але саме вона принесла йому світову популярність. Зйомки у франшизі зайняли 10 років - з 2001 по 2011 рік. Після виходу останнього фільму поттеріани актор знявся у багатьох фільмах, серед яких "Роги", "Дружба і ніякого сексу", "Убий своїх улюблених" і "Записки юного лікаря". Найближча картина з його участю - хоррор "Франкенштейн" - вийде 26 листопада 2015.

Зараз ви читаєте новину «Редкліфф відмовився грати Гаррі Поттера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі