вівторок, 06 липня 2010 13:29

"Хоббіт" може втратити всіх акторів

"Хоббіт" може втратити всіх акторів

Британський актор Іен МакКеллен, котрий зіграв мага Гендальфа в "Володарі перснів", може відмовитися від участі в зйомках "Хоббіта" через постійну тяганину із запуском фільму у виробництво.

Саме МакКеллен довгий час залишався єдиним джерелом інформації про початок зйомок. Наприклад, в березні цього року він в своєму блозі стверджував, що вони стартують вже в червні, а потім виправив дату на липень.

Зараз актор в інтерв'ю новозеландській програмі GoodMorning заявив: "Я не зв'язаний контрактом, а мій час вже майже закінчився. Мені дуже подобається робота в театрі, і, чесно кажучи, я б зіграв ще в одній п'єсі після "В очікуванні Годо". Поживемо побачимо. У продюсерів "Хоббіта" не повинне було скластися враження, ніби я сиджу і чекаю".

Ці слова фактично повторюють заяву Пітера Джексона, який нещодавно сказав, що для нього зараз дуже важливо дотримуватися знімального графіку і не переносити роботу над "Хоббітом" на наступний рік, оскільки "ми почнемо втрачати людей".

Сер Іен МакКеллен грає в спектаклі по Беккету в лондонському театрі Haymarket з 30 квітня минулого року. Його партнером по сцені став Патрік Стюарт.

КиноПоиск

Зараз ви читаєте новину «"Хоббіт" може втратити всіх акторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі