понеділок, 30 січня 2017 15:54

Презентували емблему і слоган Євробачення-2017

Емблемою пісенного конкурсу в Києві обрали червоно-чорне намисто. Слоган конкурсу, який відбудеться в Києві буде "Шануймо розмаїття". Англійською звучить, як "Celebrate Diversity"

Організатори конкурсу пояснили, що слоган і логотип події дають розуміння української культури. Про це повідомляє "UA:перший".

 

"Використання цього прекрасного та значущого логотипу, заснованого на традиційному оберегу, створює не лише відчуття історичності, але й сучасності – у зовнішньому вигляді та поданні. Оскільки ця тема є ключовою для команди Євробачення-2017, ми з нетерпінням чекаємо на фантастичне шоу в травні", - розповів виконавчий директор Євробачення Йон Ола Санд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Євробаченні вперше заспівають білоруською мовою

Переможці відбору креативної концепції Євробачення-2017 – дві українські креативні агенції: Republique і Banda, які об'єдналися спеціально для цього проекту. Узявши намисто за основу логотипу, вони надали кожному елементу прикраси неповторного візерунку й форми.

"Завдання, яке ми ставили перед собою, працюючи над логотипом, було бажання вивести образ традиційного для української культури намиста на інший рівень, зробити його зрозумілим для нової аудиторії", – розповідає співзасновник Republique Денис Герасько.

31 січня до Києва приїде мер Стокгольма, який вручить ключ пісенного конкурсу "Євробачення".
Зараз ви читаєте новину «Презентували емблему і слоган Євробачення-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі