четвер, 17 травня 2012 17:50

Спецтема: Євробачення-2012

Представницю Македонії на Євробаченні підтримали Альоша і Козловський

Співачка Альоша переклала російською пісню "Black and White", яку на пісенному конкурсі Євробачення виконуватиме представниця Македонії Каліопі.

"Каліопі приїздила в Україну минулого тижня. В Києві ми разом з нею працювали над записом російського варіанту цієї пісні. Каліопі подобається мені не тільки, як артистка, а як і людина.. Мої музичні смаки не зовсім форматні й комерційні, а її вокал, пісні та манера виконання підходять під те, що я люблю й ціную. У неї прекрасний голос", - сказала Альоша.

"У Каліопі рокерський тембр, хритопа в голосі. Як артистка, вона переживає кожне слово. А це — безцінний талант. Можу з упевненість сказати, що Каліопі — мій фаворит. Вона — жінка-вогонь", - додала Альоша.

Вона зізналася, що російський варіанту текст написала швидко.

"Переклад був готовий буквально за кілька годин. Зміст пісні мені дуже сподобався, а музика мене надихала".

Пісню записували під керівництвом саунд-продюсера Володимира Лисиці. Правильної вимови Каліопі вчив співак Віталій Козловський.

"Я знаю Каліопі з 2006 року. Це співачка з унікальними вокальними можливостями і одночасно — надзвичайно харизматична людина. Думаю, цього року її голос підкорить Євробачення. Навчати її було легко. Каліопі все схоплювала на льоту", - зізнався Віталій Козловський.

Нагадаємо, що конкурс Євробачення відбудеться в Баку. Представниця України Гайтана виступить в другому півфіналі 24 травня.

Зараз ви читаєте новину «Представницю Македонії на Євробаченні підтримали Альоша і Козловський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі