понеділок, 11 червня 2012 16:41

Представили український трейлер нового мультфільму від автора "Сімпсонів"

Представили український трейлер нового мультфільму від автора "Сімпсонів"
Ральф – персонаж комп'ютерної гри. Кадр з мультфільму.

Компанія B&H Film Distribution Company представила український трейлер мультфільму "Ральф-руйнівник".

Це анімаційна комедія режисера Річі Мура від студії Disney. Цього разу темою мультика автори обрали проблему, яка заторкнула дітей та підлітків майже в усьому світі. Йдеться про залежність від комп'ютерних ігор та втрату власної особистості.

У серпні був представлений чотирихвилинний уривок мультфільму. Протягом цих чотирьох хвилин головний герой Ральф (Ralph) розповідає глядачеві про свій світ і про те, як він себе в ньому почуває. Персонажа Ральфа озвучив Джон Сі Райлі (John C. Reilly). Шкідник Ральф, за його ж словами є символом хаосу і руйнувань. Він живе в аркадній грі "Рятівник Фелікс" (Fix-It Felix), і його робота - це руйнування висотних будівель, поки рятівник Фелікс (Fix-IT Felix) намагається це виправити. Фелікса озвучить Джек МакБрейер ((Jack McBrayer).

Ральф змушений щодня бути поганим хлопцем, все псувати й усім погрожувати, хоч він і не вважає це своїм призначенням, адже щоночі мріє стати хорошим. Але від нього самого мало що залежить, бо Ральф – персонаж комп'ютерної гри. На пошуки кращого себе він мандрує 8-бітним світом, який, як відомо, дуже непередбачуваний.

Спочатку прем'єра планувалася на 2013 рік, але була перенесена на листопад 2012.

В український прокат стрічка вийде 1 листопада цього року.

Зараз ви читаєте новину «Представили український трейлер нового мультфільму від автора "Сімпсонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі