четвер, 08 серпня 2013 15:30

Попелюшка втішається алкоголем, а Сплячій красуні колють ботекс - незвичний фотопроект про казки
8

Фотограф Діна Гопдштейн з Ванкуверу показує найпопулярніших казкових жіночих персонажів із нещасними долями. Її Білосніжка, Жасмін, Покахонтас, Попелюшка хворі на рак, страждають алкоголізмом чи мають нещасний шлюб.

"Ідея таких казкових принцес народилася з глибоко особистого болю, коли всередині усе бушувало проти "вони жили довго і щасливо", насаджені мені в голову з самого дитинства" - розказує про задум фотограф. Уперше вона подумала про створення такого проекту, коли її дочка зацікавилася героїнями-принцесами, а матері жінки повідомили про діагноз "рак".

"Я почала уявляти собі, що могло трапитися з принцесами в більш пізньому віці і після усих цих "довго і щасливо". Природно, вони могли б мати усі ті проблеми, які спіткають і сучасних жінок" - додає Діна Гопдштейн.

На одному з її фото Рапунцель втрачає волосся після хіміотерапії, Попелюшка сидить в барі за чаркою, а Червона Шапочка розтовстіла і стискає в руці гамбургери.

Зараз ви читаєте новину «Попелюшка втішається алкоголем, а Сплячій красуні колють ботекс - незвичний фотопроект про казки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі