понеділок, 23 січня 2017 18:38

Відчути себе героєм фільму жахів можна у безкоштовній відеогрі

 

26 січня вийде у прокат містичний хоррор "Не стукай двічі" британського режисера Карадога Джеймса. Це екранізація однойменної відеогри від першої особи з використанням шолому доповненої реальності. Демо-версія доступна в мережі. Повна вийде у квітні цього року.

В основі сюжету легенда про відьму, яка живе у занедбаному міському будинку. Вбиває місцевих жителів. Після першого стуку у двері відьма пробуджується від сну. За другим - починає полювати на гостя.

У фільмі головна героїня Хлоя повертається з матір'ю Джессікою у рідне місто. До цього жила у дитячому притулку. Мати лікувалася від наркозалежності. У пошуках свого зниклого друга Хлоя потрапляє у будинок відьми. Джессіка має дати відсіч містичним силам, які переслідують доньку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французька акторка і співачка зіграє у фільмі про війну на Донбасі

Гравець"Не стукай двічі" досліджує величезний містичний будинок. Може взаємодіяти з усіма об'єктами, які бачить. Щоб знайти і порятувати доньку, доведеться відшукати у домі підказки та ключі від усіх дверей.

Хлою у фільмі зіграла 22-річна Люсі Бойнтон. Роль Джессіки виконала 36-річна Кеті Сакхофф. Її визнали кращою акторкою другого плану в телесеріалах "Окулус" та "Зірковий крейсер "Галактика".

Світовий прокат стрічки розпочався у вересні минулого року. Над розробкою гри працювали паралельно з виробництвом картини. Перегляд рекомендований глядачам від 16 років.

За останні вісім років також вийшли відеоігри й атракціони на основі фільмів "Марсіанин", "Мисливці за привидами" та "Відьма з Блер".
Зараз ви читаєте новину «Відчути себе героєм фільму жахів можна у безкоштовній відеогрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі