четвер, 11 березня 2021 00:45

Пісню українського репера увімкнули в американському шоу

Пісню українського репера увімкнули в американському шоу
10 років тому одеський репер Максим Доши провалився на шоу "Україна має талант". Пообіцяв колись повернутися, стати знаменитим та співати в дуеті з Леді Гагою. Нещодавно про нього розповіли в вечірньому шоу Джиммі Феллона у США. Фото: Youtube

Трек українського репера Максима Доши увімкнули в американському вечірньому шоу Джиммі Феллона. Пісня прозвучала в рубриці Do Not Play List. Тобто невдалі композиції, які не хочеться слухати.

"Перший трек – це Максим Доши. Він з'являвся на шоу "Україна має талант" у 2010 році. І це його пісня I Am The Best", - каже ведучий.

Пісню Доши прослухали всього 20 секунд, після чого перемкнулися на наступного виконавця.

Максим Доши – репер з Одеси, виконує, за його виразом, експериментальний альтернативний реп. 2010-го та 2011-го брав участь у шоу "Україна має талант", всі судді сказали йому "Ні". Тоді пообіцяв, що співатиме в дуеті з Леді Гагою. Батько репера назвав його тексти "на рівні Висоцького, і навіть краще".

У 2017 році репер потрапив на шоу "Німеччина шукає зірку", де в журі були співаки Дітер Болен з гурту Modern Talking і Ганс-Петер Ґеердес зі Scooter. Доши знову дискваліфікували. Болен назвав спів репера лайном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми не належимо мові" - український репер пояснив, чому заспівав англійською

У 2016 році про Україну згадали у вечірньому шоу Джиммі Феллона в США. У гостях був британський актор Бенедикт Камбербетч. Грали в гру, де з випадкових слів треба було створити сценарій. На прохання назвати будь-яку країну актор сказав: "Україна". Відтворюючи сценарій, Джиммі Феллон представився українцем та перейшов на російський акцент.

"Україна - ніколи не думав, що мені буде так смішно лише від одного слова", "Обожнюю, як Джиммі змінює акцент, назвавшись українцем" - йдеться в коментарях.

Зараз ви читаєте новину «Пісню українського репера увімкнули в американському шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі