середа, 27 березня 2024 16:51

"Піратів Карибського моря" перезапустять з новим акторським складом

"Піратів Карибського моря" перезапустять з новим акторським складом
Франшизу "Пірати Карибського моря" планують перезапустити із новим акторським складом. Фото: кадр з фільму

Франшизу "Пірати Карибського моря" планують перезапустити із новим акторським складом.

Для фільмування картини планують повністю змінити акторський склад. Про майбутнє франшизи у нещодавньому інтерв'ю порталу ComicBook повідомив кінопродюсер Джеррі Брукгаймер.

Він зазначив, що наразі планується "перезавантаження" серії фільмів через те, що це легше, ніж очікувати, коли зіркові актори з попередніх частин будуть вільні для зйомок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мерфі повернеться до ролі Тома Шелбі у новому сезоні "Гострих картузів"

За словами Брукгаймера, майбутній фільм про "Піратів Карибського моря", найімовірніше, матиме повністю новий акторський склад. Також можливо оберуть актора на головну роль, капітана Джека Горобця.

З 2020 року Disney перебуває на ранній стадії розробки двох нових фільмів про "Піратів": перезавантаження під керівництвом Марго Роббі та шостого фільму оригінальної франшизи, сценарій якого писали Крейг Мезін і Тед Елліотт.

Сценарій шостої частини фільму вже погоджений компанією Disney.

Стрічка "Джокер: Божевілля на двох" вийде у прокат восени цього року - 4 жовтня.

Бюджет сиквелу склав $200 млн, що перевищує фінансування першої частини фільму 2019 року удвічі. Про це повідомило американське видання Variety.

За словами джерел видання, Хоакін Фенікс, який грає одного з головних персонажів DC, отримає $20 млн. Це 10% від загального бюджету.

Леді Гага, яка у другій частині втілить образ Харлі Квін, отримає $12 млн.

Зараз ви читаєте новину «"Піратів Карибського моря" перезапустять з новим акторським складом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі