середа, 29 серпня 2012 13:53

Перший український Woodstock не відбувся через погоду

Автор: Фото: discovermore.by
  Цьогорічний Woodstock у Польщі
Цьогорічний Woodstock у Польщі

У вівторок, 28 серпня на Вінниччині повинен був стартувати перший фестиваль Woodstock Україна, проте він був відмінений через штормовео попередження. Захід планують провести наступного року, повідомляє Укрінформ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фестивалі "Захід" співали про свободу Білорусі

"У зв'язку зі штормовими попередженнями і погодними умовами - руйнівним вітром, через неможливість поставити одну з найбільших сцен в Україні - 36 метрів довжиною і 16 метрів заввишки - організатори змушені призупинити фестиваль. Ми просимо вибачення у всіх груп, які відгукнулися виступати безкоштовно у нас на фестивалі, учасників, волонтерів, в подяку яким організовувався фестиваль, всім майстрам і службам, що допомагали в організації. Дуже шкода, що ми разом не змогли насолодитися атмосферою найбільшого фестивалю, який цього року вперше планували провести в Україні. Нам шкода, що одна з найбільших сцен в Україні не наповнила ваші серця драйвовою музикою. До зустрічі в наступному році!", - повідомили організатори фестивалю.

Woodstock Україна мав відбутися 28-30 серпня на території аеродрому Калинівка (Вінницька область). У ньому планували взяти участь 36 гуртів з України, Польщі та Естонії.

Зараз ви читаєте новину «Перший український Woodstock не відбувся через погоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі