понеділок, 30 грудня 2013 02:35

Перед львівською ялинкою показали виставу-вертеп "Різдвяна феєрія"
15

Фото: Фото: Ольга Швед

29 грудня перед головною ялинкою Львова театр "Воскресіння" показав вуличну виставу "Різдвяна феєрія". Вистава почалась з карнавалу великих масок, що подорожують містом. Актори використали дванадцять 4-метрових масок. Маски символізують образи Божої Матері, ангелів, Йосифа, царя Ірода та іних біблійних персонажів.

"Актори використали вогняні та піротехнічні ефекти. Історія Різдвяної феєрії має в своїй основі елементи різдвяного вертепу. Це надзвичайне видовищне шоу із спеціально підібраною різдвяною музикою", - каже директор театру "Воскресіння" Ярослав Федоришин.

Переглянули виставу і міський голова Львова Андрій Садовий та народний депутат України Петро Порошенко, який виступав на Євромайдані.

"На нашій ялинці тільки символіка України та Євросоюзу, ніяких рекламних брендів там немає. Якою важкою не була б ситуація, ми хочемо, щоб свято було у всьому місті, адже Новий рік та Різдво – наші і ніхто в нас цього не відбере", - каже міський голова Львова.

З 2 до 5 та 7 січня у дворику Ратуші театр "Воскресіння" покаже театралізовану вогняну інсталяцію "Коли ангели спускаються на землю", у якій будуть задіяні альпіністи, що виконуватимуть роль ангелів. Вистава триватиме щогодини з 17:00 до 23:00. Квитки на виставу коштуватимуть 40 та 20 гривень, для дорослих та дітей відповідно.

Зараз ви читаєте новину «Перед львівською ялинкою показали виставу-вертеп "Різдвяна феєрія"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі