пʼятниця, 25 травня 2012 22:18

Павло Таборовський знімав зірок з гітарою на унітазі та оголеними в кущах
8

Фото: Фото: Світлана Корженко

Сьогодні, 25 травня, у столичному Українському домі відкрилася виставка фотографа Павла Таборовського "З гітарою по життю". Показали 58 кольорових знімків українських та російських знаменитостей.

"Над проектом працював 2 роки. Так багато часу пішло, бо знімав моделей в різних локаціях. Багато часу витрачав на те, щоб з усіма поспілкуватися і зрозуміти, в якому місці людина почуває себе комфортно. Саме в таких місцях проводив зйомки", - розповів кореспонденту Gazeta.ua Тоборовський.

"Спочатку фотографував тих, кого знав особисто. Вони розповідали своїм знайомим, а ті вже самостійно зв'язувалися зі мною", - додав він.

Таборовський розповів, що найскладніше було працювати з російським музикантом Юрієм Шевчуком.

"Щоб його зняти, мені знадобилося відстояти на двох його концертах. Домовилися, що проведемо фотосесію перед концертом. Я прийшов, а Юрій мені каже: "Я зараз дуже зайнятий. Давай після закінчення все зробимо". Після концерту його обступив натовп журналістів. Видно, що Юрій сильно стомився. Попросив провести зйомку наступного разу. Через півтора року знову прийшов на його концерт. Повторилася та ж сама історія. Я подзвонив йому через кілька днів: "В мене є класні фотографії з концерту. Давай я їх використаю". Він погодився", - розповів фотограф.

Серед світлин є фотографії Кузьми Скрябіна, Олексія Мочанова, Віктора Павліка, Ірени Карпи, Валерія Харчишина, Петра Мамонова та Енвера Ізмайлова.

"Борис Барський знімався оголеним. Перед зйомками поїхав на кілька днів в Одесу, щоб з ним ближче познайомитися. Коли подружилися, виникла ідея зняти його голим в кущах. Борис відреагував нормально. Сказав: "А чому б і ні?". Знімали за Одесою, бо в місті підходящого місце не могли знайти. Борис повністю роздягнувся, а причинне місце прикрив гітарою. Коли побачив готову фотографію, сказав: "Здається, що на цій фотографії я заліз у кущі, щоб справити нужду", - поділився Таборовський.

Романа Рибіна з гурту "Бенгладеш" зняв на унітазі.

"Ми разом були в якомусь ресторані. Потім зайшли в туалет. Там в мене виникла ця ідея. Щоб ніхто не турбував, закрили кабінку", - додав він.

Виставка триватиме два дні. Подивитися її можна безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «Павло Таборовський знімав зірок з гітарою на унітазі та оголеними в кущах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі