вівторок, 22 липня 2014 15:22

Паланік анонсував дату виходу продовження "Бійцівського клубу"

Паланік анонсував дату виходу продовження "Бійцівського клубу"
Кадр з фільму "Бійцівський клуб"

Письменник Чак Паланік розповів подробиці сюжету нового роману, який стане продовженням "Бійцівського клубу", і анонсував дату його виходу - квітень 2015 року. Про це він розповів на зустрічі з шанувальниками в рамках фестивалю Comic-Con, повідомляє The Hollywood Reporter.

Нова книга вийде у вигляді графічного роману, що складається з десяти частин. Ілюстраціями займеться художник Кемерон Стюарт.

За словами автора, події першого твору постануть з нової точки зору. ""Бійцівський клуб" був якимось протестом проти батьків, роздумами про те, чого вони не зробили, і як сини, однолітки героя, намагалися за них триматися. У сиквелі герой знаходить себе в тому ж віці, що його батько, коли син намагався "розгромити" його. Я хочу дослідити, чи може він бути кращим батьком, ніж його власний", - сказав Паланік.

Письменник також натякнув, що один з персонажів історії - Тайлер Дерден - може виявитися не тим, ким представлявся в першій книзі. "Тайлер існує впродовж багатьох століть, це не тільки психічне відхилення від норми", - зазначив він.

"Бійцівський клуб" вийшов в 1994 році, в 1999 році на основі роману Девід Фінчер зняв однойменний фільм, який згодом набув статусу культового. У стрічці знялися Едвард Нортон, Бред Пітт і Хелена Бонем Картер. Головний герой книги - типовий представник середнього класу, на якого тисне суспільство і культура споживання, що страждає безсонням. Він зустрічає торговця милом Тайлера Дердена, який засновує організацію, що займається проведенням підпільних боїв і вандалізмом. Згодом герой розуміє, що Дерден - це частина його підсвідомості.

Зараз ви читаєте новину «Паланік анонсував дату виходу продовження "Бійцівського клубу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі