четвер, 15 вересня 2016 12:53

Освітня програма "Де кіно": 24 години майстер-класів і кастингів

Освітня програма "Де кіно": 24 години майстер-класів і кастингів

30 вересня та 1 жовтня на кіностудії FILM.UA у рамках освітньої програми фестивалю "Де кіно" пройде серія нестандартних майстер-класів і кастингів. Адже вчитись, як відомо, ніколи не пізно. Тим паче восени, тим паче, якщо це весело.

30 вересня, п'ятниця. Фестиваль починає роботу о 17.00.

Якщо стомились після робочого тижня, будь ласка: помаранчева доріжка, саксофон і фінал пітчингу кліпів The Next Big Thing-2016. Знайомимось, відпочиваємо і готуємо блокноти для другого дня.

А для тих, хто з якоїсь причини не встиг подати свій фільм на "Де кіно" й готовий попрактикуватись - є рішення від Ukrainian Film School.

КіноЛаб. Після реєстрації усі охочі отримують завдання і 1 годину на зйомку фільму (хронометражем до 1,5 хв) у межах території фестивалю. Разом з учасниками роботи переглядатимуть та коментуватимуть журі, і у другий день фестивалю – оголошення переможця і вручення призу, котрий також про навчання - сертифікат на відвідування інтенсиву Ukrainian Film School "Filmmaking".

Elevator Pitch. За попередньою реєстрацією у ньому може взяти участь кожен охочий з ідеєю повнометражного фільму або серіалу. Головна умова – зуміти презентувати проект за 90 секунд. Автор найкращого проекту буде запрошений на зустріч з продюсерами для детального обговорення перспектив його реалізації.

1 жовтня, субота. Початок роботи фестивалю о 12.00

Відкриватиме освітню програму панель з авторами українських серіалів за участі генерального директора 1+1 медіа Олександра Ткаченка "Теорія великого вибуху: українські серіали та фільми сьогодні". Говоритимемо про те, що після довготривалої клініки у нашій Homeland нарешті почалось будівництво свого Риму, хоча не без ігор престолів і форс-мажорів.

Далі у програмі - лекція щодо захисту авторського права від АО "Василь Кісіль і Партнери". Тому що свої права треба знати. І, що більш важливо, вміти захищати.

Speed Shooting від Ukrainian Film School. 1,5 години, щоб дізнатися найцікавіше про кіновиробництво. Три успішні продюсери поділяться сокровенним про предпродакшн, продакшн і постпродакшн.

Потім Лондонський Університет Мистецтв готовий допомагати українським леді та джентльменам стати студентами всесвітньовідомого ВНЗу. Також можна брати свої портфоліо і разом зі спеціалістами розбирати, як зробити їх такими, щоб роботодавці всього світу захотіли бачити саме вас в своїй команді.
Також протягом другого дня Ukrainian Film School проводитимуть кастинги у форматі коротких візитівок. Обмежень для учасників за віком, статтю та типажом немає.

Нагадаємо, під час фестивалю працюватиме три сцени: головна "Де кіно", під відкритим небом "Де арт" і у кінотеатрі студії - "Де профі". Також буде організована зона фуд-корту, працюватиме ресторан, проводитимуться екскурсії по найцікавішим місцям кінокомплексу FILM.UA. А це три гектари кіно виробничих потужностей.

Вхід на фестиваль безкоштовний. Для комфорту відвідувачів від станції метро "Петрівка" кожні 30 хвилин курсуватимуть безкоштовні автобуси.

Фестиваль "Де кіно" проводиться вперше за спільної ініціативи 1+1 медіа та FILM.UA Group.

Дата: 30 вересня-1 жовтня

Початок: 17.00, 30 вересня

Адреса: кіностудія FILM.UA, вул. Закревського, 22.

Деталі, реєстрація на майстер-класи на сайті dekino.com.ua та у fb

Зараз ви читаєте новину «Освітня програма "Де кіно": 24 години майстер-класів і кастингів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі