неділя, 12 лютого 2012 12:15

Організатори концерту зірок Сан-Ремо "розвели" людей

Вчора, 11 лютого, в столичний Палац культури "Україна" люди прийшли на концерт "Зірки Сан-Ремо в Україні", але ні зірок, ні концерту не побачили.

З організаторами зв'язатися не виходить, хто буде повертати гроші за квитки - неясно.

За словами помічника директора Палацу культури "Україна" Раїси Винник, ще вчора ніщо не віщувало біди.

"Дійсно, сьогодні у нас не відбувся концерт. Палац культури "Україна" здає приміщення в оренду, деякі концерти організовуємо самі. Ми не є організаторами цього концерту", - зазначила Винник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівників Палацу культури хотіли звільнити

Зараз дирекція палацу "Україна" намагається зв'язатися з організаторами.

"У нас ще такого ніколи не було. Ми намагаємося до них додзвонитися. Ніхто не бере трубку. Ми зробимо все для того, щоб людям було повернуто гроші за квитки, тому що ми не хочемо втрачати глядача", - сказала Винник.

Середня вартість квитків в партері на цей концерт становила 900-1500 гривень.

"Незабаром у київських глядачів з'явиться унікальна можливість почути легендарних Аль Бано, Ріккі Повір, Пупо, Рікардо Фольї, Умберто Тоцці та Матіа Базар", - обіцяли в афіші власникам квитків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продають найбільший в області палац культури

Прийшовши на концерт, люди побачили коротке оголошення про те, що концерту не буде, а також телефони, за якими можна дізнатися про можливість повернення грошей за квитки.

Однак, вказані номери телефонів або не відповідають, або заблоковані.

Зараз ви читаєте новину «Організатори концерту зірок Сан-Ремо "розвели" людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі