вівторок, 29 вересня 2015 15:54

Onuka представила англомовну версію свого хіта Misto

Onuka представила англомовну версію свого хіта Misto

Onuka оприлюднила нову, англомовну, версію відомого хіта "Misto". Композицію було презентовано напередодні старту гастрольного туру команди в США. Концерти мали відбутися наприкінці вересня – на початку жовтня, але турне було скасоване через затримку із отриманням віз.

Утім музиканти запевняють, що обов'язково зустрінуться зі своїми американськими прихильниками, але трохи згодом – наступного року.

Щодо пісні Onuka повідомила: "Насправді спочатку Misto була написана англійською. Потім з'явився український текст, ця пісня стала однією з найпопулярніших у Onuka, і ми відмовилися від ідеї випускати англомовну версію. Коли почалася підготовка до туру США та Канадою, ми вирішили до неї повернутися та опублікувати в день, коли стартує турне. Але тепер концерти в Північній Америці відкладаються до наступного року, так що ми вже тягнути не будемо, представляємо кліп City right now".

Зараз ви читаєте новину «Onuka представила англомовну версію свого хіта Misto». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі