неділя, 21 серпня 2016 11:19

Олег Скрипка присвятив українським бійцям нову пісню

Олег Скрипка присвятив українським бійцям нову пісню
Скріншот відео

Олег Скрипка до 25-ї річниці незалежності презентував кліп "Україна". Пісня написана в стилі нео-етно рок. Авторами слів та музики стали Олег Скрипка і Євген Гапон - фронтмени українських гуртів Воплі Відоплясова і Nokturnal Mortum.

"Ця пісня народжувалася довго і непросто. Ми намагалися вкласти в неї власні переживання і очікування. Усі студійні аудіоверсії не встигали за виром подій в Україні. Фронтовий тур гурту ВВ із виступами в Авдіїівці, Мар'їнці та Костянтинівці ще більше змінив моє сприйняття світу. Там я побачив українських героїв. Це - алмази, кристально чисті та міцні. У порівнянні з ними кіношні супермени - хлопчаки для биття. Я пишаюся тим, що живу на одній землі і дихаю одним повітрям із такими людьми", – розповів Олег Скрипка про створення нової пісні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала, Скрипка та Забужко стали героями української енциклопедії про культуру

За його словами, музичну композицію він присвятив українським бійцям.

"Ця пісня є дарунком українським бійцям-атлантам, які тримають на своїх плечах мирне небо над Україною. А також – кожному українцю, який пишається своєю країною, уособлює із нею власну долю, своє майбутнє і несе відповідальність за неї", - додав музикант.

У кліпі використані картини відомого українського художника Олега Шупляка. Це - картини-ілюзії в техніці "Двовзори", де на одному полотні можна побачити не лише портрет, а й пейзаж чи жанрову сцену. Також художник до кліпу створив відеоряд із фотографій.

Зараз ви читаєте новину «Олег Скрипка присвятив українським бійцям нову пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі