понеділок, 11 січня 2016 13:49

Оголошена точна дата прем'єри нового сезону "Гри престолів"

Оголошена точна дата прем'єри нового сезону "Гри престолів"

Шостий сезон американського серіалу "Гра престолів" стартує 24 квітня 2016 року, повідомляється в офіційному мікроблозі телеканалу HBO в Twitter.

Нова частина телеепопеї стане першою, яка не заснована на вже написаних книгах письменника Джорджа Мартіна. На початку січня автор зізнався у своєму блозі, що не встиг вчасно закінчити роботу над "Вітрами зими" (The Winds of Winter) шостою частиною саги "Пісня льоду і вогню", на якій базується серіал. "Мої редактори і видавці розчаровані, HBO розчаровані, мої агенти і іноземні видавці і перекладачі розчаровані... Але ніхто не може бути більше розчарований, ніж я", — зазначав Мартін.

За його словами, багато чого вже написано, але на закінчення роботи "потрібні місяці". При цьому очікувалося, що письменник завершить роботу над книгою 31 грудня минулого року.

У грудні HBO представив нові уривки з шостого сезону "Гри престолів". У них з'являються такі персонажі, як Дейенеріс Таргаріен (Емілія Кларк), Рамсі Болтон (Іван Реон) і Серсея Ланністер (Ліна Хіді).

Перший сезон телесаги вийшов навесні 2011 року. На найближчі роки заплановано ще принаймні два сезони — сьомий і восьмий. Проект в минулому сезоні став найпопулярнішим серіалом в історії HBO, випередивши за середньої аудиторії одного епізоду "Клан Сопрано".

Зараз ви читаєте новину «Оголошена точна дата прем'єри нового сезону "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі