Ексклюзиви
понеділок, 15 серпня 2011 12:21

Одрі Тоту не покине кіно заради малювання

Одрі Тоту не покине кіно заради малювання

Французька актриса Одрі Тоту спростувала повідомлення про те, що вона більше не буде зніматися в кіно.

Тоту запевнила, що наведені нею слова були "невірно відтворені і подібне опубліковане твердження ні на чому не грунтується".

Минулого тижня Daily Telegraph повідомила про те, що актриса вирішила відмовитися від кінокар'єри заради малювання і морських подорожей. Заява 35-річної актриси викликало шок у шанувальників її таланту.

Нещодавно актриса завершила зйомки у присвяченому примхам любові фільмі "Ніжність" французького режисера Давида Фенкіноса, знятого за його ж власним однойменним романом.

У Тоту вже підписані три контракти на роботу в нових фільмах. Зокрема, це стрічка "Тереза ??Д.", яку французький режисер Клод Міллер створює по знаменитому роману Франсуа Моріака "Тереза ??Декейру".

У березні майбутнього року актрису чекає роль в екранізації "Піни днів" Бориса Віана. Фільм знімає режисер Мішель Гондрі - режисер таких блокбастерів, як "Вічне сяйво чистого розуму", "Токіо!" і "Зелений Шершень".

Також Тоту належить попрацювати і у дуже популярного зараз у Франції режисера Седріка Клапіша, автора фільмів "Красуні" і "Париж". Його нова стрічка називається "Китайська головоломка".

Судячи по настільки напруженим творчим планам, з живописом і довгої одіссеєю по морях Тоту явно поки що доведеться зачекати.

Зараз ви читаєте новину «Одрі Тоту не покине кіно заради малювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі