субота, 28 липня 2012 08:00

Обурені парижани закидали Мадонну сміттям

Обурені парижани закидали Мадонну сміттям
Фото: Reuters

Незадоволена публіка освистала Мадонну після концерту співачки, який тривав всього 45 хвилин. Про це повідомляє MTV.

Глядачі, порахували, що виступ в паризькому концертному залі l'Olympia закінчився дуже швидко, викрикували образи і зажадали повернути гроші за квитки.

На сайті YouTube, де велася пряма трансляція шоу, концерт зібрав понад 12 000 "діслайків" - негативних оцінок. Адміністратори сторінки Мадонни були змушені закрити можливість коментування.

Примітно, що сама співачка повідомила перед початком концерту, що влаштувала його в підтримку терпимості.

"Варто зазначити, що в той вечір на концерт співачки прийшли її найвідданіші шанувальники, так як в першу чергу квитки на шоу поширювалися серед членів фан-клубу виконавиці. У відкритому продажу вони з'явилися буквально в останній момент," - повідомляє подробиці історії сайт Вести.ru.

"Люди ночували перед входом в клуб, щоб, як тільки двері l'Olympia відкриються, зайняти кращі місця. Деякі навіть розбили біля концертного майданчика наметовий табір. Яке ж було їх розчарування, коли співачка оголосила про закінчення концерту вже через 45 хвилин після його початку. Люди були у нестямі від люті, вони почали кидати на сцену порожні картонні стакани, пластикові пляшки та інше сміття, люто скандуючи: "Поверніть гроші" і Salope, що французькою означає повія, "- повідомляють журналісти Вести.ru

Зараз ви читаєте новину «Обурені парижани закидали Мадонну сміттям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі