неділя, 20 березня 2016 13:34

Обрали найдивніші книжкові заголовки року

Обрали найдивніші книжкові заголовки року

Книга "Занадто голі для нацистів" (Too Naked For The Nazis) британського письменника Алана Стаффорда була визнана переможцем в конкурсі на найдивнішу назву і отримала премію Diagram Prize.

Про це повідомляє BBC News.

Книга Стаффорда присвячена історії британського водевільного тріо Wilson, Keppel and Betty, що мало успіх в середині 20 століття.

"Занадто голі для нацистів" обійшли таких конкурентів як "Читаючи ззаду: історія ануса в культурі" (Reading from Behind: A Cultural History of the Anus), "Читаючи печінку: папірологічні тексти про ворожіння на внутрішніх органах в Стародавній Греції (академічне дослідження жертовних овець)", "Вампіричні черниці-трансвестити на мотоциклах з космосу: роздуми про культовий фільм", а також "Радянські автобусні зупинки".

Diagram Prize вручається з 1978 року. З 2000 року переможець визначається голосуванням відвідувачів сайту The Bookseller. Премія не передбачає грошової винагороди - письменник отримує в подарунок пляшку вина.

Зараз ви читаєте новину «Обрали найдивніші книжкові заголовки року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі