вівторок, 21 жовтня 2014 13:03

"Обитель зла" та "Інший світ" стануть серіалами

"Обитель зла" та "Інший світ" стануть серіалами

Зомбі, вампіри і перевертні, схоже, не поспішають залишати голлівудський кінематограф. Відомі франшизи "Оселя зла" і "Інший світ" готуються перейти в телевізійний формат, передає УНН з посиланням на іноземні ЗМІ.

Історія "Іншого світу" почалася ще в 2003 році, коли вийшов перший фільм екшн-франшизи. Після цього вийшли ще чотири фільми, які є сиквелом, приквелом і навіть інтерквелом (сюжетні події відбуваються між подіями раніше створених творів) до першої частини.

Режисери також анонсували вихід шостого фільму "Інший світ: Наступне покоління".

Про створення нового формату "Іншого світу" - серіалу - повідомив режисер франшизи Лен Уайзман. Деталі нового проекту Уайзман розкривати не став, проте натякнув, що в вампірськом серіалі може зіграти Кейт Бекінсейл.

У той же час кінокомпанія Constantin Film зробила ставку на зомбоапокаліпсіс і анонсувала вихід серіалу за мотивами "Оселі зла".

Очікується, що серіал вийде відразу ж після прем'єри заключної шостої частини франшизи "Оселя зла: Остання глава", яка через вагітність Мілли Йовович була перенесена на 2016 рік.-

Зараз ви читаєте новину «"Обитель зла" та "Інший світ" стануть серіалами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі