четвер, 18 квітня 2013 15:20

Новий роман Харукі Муракамі надрукували мільйонним тиражем

Новий роман Харукі Муракамі надрукували мільйонним тиражем
Роман "Безбарвний Цукуру Тазакі і його роки паломництва". Фото: AFP

Тираж нового роману японського письменника Харукі Муракамі "Безбарвний Цукуру Тадзакі і його роки паломництва" склав один мільйон примірників, повідомляє Agence France-Presse з посиланням на видавництво Bungeishunju Ltd.

Спочатку було надруковано 500 тисяч копій, однак згодом видавництво вирішило додрукувати ще 300 тисяч книг у зв'язку з підвищеним попитом. У четвер, 18 квітня, Bungeishunju замовило ще 200 тисяч копій роману Муракамі. Таким чином, до початку травня в магазини надійде мільйон копій роману "Безбарвний Цукуру Тадзакі і його роки паломництва".

Точних даних про продажі роману, що надійшов у магазини 12 квітня, немає. За словами представника видавництва, за перші дні продажів розкупили близько 350 тисяч книг. "Безбарвний Цукуру Тадзакі і його роки паломництва" очолює список товарів, які найбільше продаються на японському Amazon.

"Безбарвний Цукуру Тадзакі і його роки паломництва" - перший роман Муракамі, написаний після трилогії "1Q84", яка вийшла в 2009-2010 роках . Він розповідає про чоловіка, який бореться з вантажем минулого і намагається знайти сенс життя. Дата виходу нового роману Муракамі на інших мовах, крім японської, не називається.

Зараз ви читаєте новину «Новий роман Харукі Муракамі надрукували мільйонним тиражем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі