вівторок, 29 квітня 2014 16:02

Новий мультфільм про цікаву Україну стартує на телебаченні

Новий мультфільм про цікаву Україну стартує на телебаченні

Новий мультфільм про Україну покажуть на телебаченні. З першого травня проект "Це наше і це твоє" розповідатиме цікаві факти про нашу країну: географічні особливості, визначні досягнення, оригінальні винаходи.

Приміром, розказуватимуть, яка вага найдовшого музичного інструменту в світі - 8-ми метрової карпатської трембіти. Цей інструмент наші предки спромоглися створити понад 200 років тому і вага його всього півтори кілограми.

"Це наше і це твоє" - це своєрідна розвага та розвиток фантазії для дитини. 20- та 30-ти секундні мультфільми покажуть на каналі "ПлюсПлюс". Намалював мультфільми відомий художник і арт-директор каналу Едуард Катихін.

"Ми любимо й поважаємо країну, в якій живемо. Й хочемо цим ділитися з нашими допитливими глядачами. Проект – не комерційний, це - соціальна ініціатива каналу. Мова проекту і подача візуальної частини – дуже прості й ненав'язливі. Тому серії "Це наше і це твоє" мають бути цікавими усім: дітям і їхнім батькам. Хочеться вірити, що в цей непростий для України час, завдяки і нашому проекту, ми все частіше будемо говорити з гордістю про свою країну: "Це-моє!", - зазначає Іванна Найда, генеральний продюсер каналу.

Зараз ви читаєте новину «Новий мультфільм про цікаву Україну стартує на телебаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі