середа, 17 грудня 2014 23:25

Новий міністр культури обіцяє продовжити розпочаті попередньою командою реформи

Новий міністр культури обіцяє продовжити розпочаті попередньою командою реформи
telegraf.com.ua

Міністр культури та віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко вважає, що поєднання двох посад позначиться на діяльності відомства позитивно, й обіцяє продовжувати реформи в галузі культури.

Про це він сказав перед благодійною виставою в Національній опері для поранених в АТО бійців, передає "Укрінформ".

"Міністерство культури і уряд набудуть від того, що віце-прем'єри не просто гуляють, а відповідають також і за конкретний напрямок. Я взагалі вважаю, що просто віце-прем'єрів бути не повинно", - зазначив Кириленко.

Він запевнив, що має намір продовжити реформи, розпочаті попередньою командою: "Всі реформи, які мають користь для країни, в тому числі в нашому міністерстві, будуть продовжені".

Кириленко також повідомив, що за попередньою інформацією, бюджет міністерства на 2015 рік буде значно збільшено.

"605 мільйонів - це те, що дісталось мені, так би мовити, у спадок. Він (бюджет - ред.) буде істотно більший", - сказав урядовець.

Коментуючи кадрові призначення, в тому числі й свого першого заступника, яке відбулося сьогодні за засіданні уряду, Кириленко назвав їх "абсолютно професійними".

Нагадаємо, активісти вимагали від нового міністра культури продовження реформ.

Зараз ви читаєте новину «Новий міністр культури обіцяє продовжити розпочаті попередньою командою реформи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі