Ексклюзиви
четвер, 10 квітня 2014 15:39

Новий графічний український блокбастер про "шляхетну любов"
7

Роман-блокбастер "Даогопак: Шляхетна любов" презентують на Книжковому Арсеналі.

Це довгочікуваний другий том графічного роману "Даогопак". Минулого року вийшла перша частина про пригоди козаків-характерників Запорізької Січі.

Автори Максим Прасолов, Олексій Чебикін, Олег Колов цією книгою продовжують 3-томну серію проектів модернізації національного міфу в жанрі повнометражної і короткометражної графічної прози, в основу якої покладені сюжети української історії та міфології. Незабаром - завершення саги про пригоди козаків-характерників з лицарського ордена майстрів бойових мистецтв і магії Запорізької Січі - "Даогопак: Таємниця Карпатського мольфара".

Видання другої книги "Шляхетна любов" готувалося протягом 2 років. Наші герої повертаються додому після Анталійської гастролі. Однак і тут все не безхмарно, й на них чекають нові пригоди. Відносини між головним героєм козаком Олесем та дівчиною-ніндзя Арі-Сан, попри появу ніжних почуттів, зазнають небезпечних випробувань. А іноді здається навіть, що все тримається лише на оптимізмі ікластого Гусака та крилатого Свина…

Книгу презентують завтра, 11 квітня, о 19.00 у Секції графічної прози на ІV Міжнародному фестивалі "Книжковий Арсенал".

Фестиваль як і у попередні роки проходитиме в приміщенні Мистецького Арсеналу, що по вулиці Лаврській, 10-12. Вхідні квитки коштують — 20 гривень, для студентів і пенсіонерів – 10 гривень, для дітей вхід безкоштовний, а за 50 гривень можна придбати абонемент на всі 5 днів фестивалю. І в будні з 11.00 до 14.00 – вхід безкоштовний.

Зараз ви читаєте новину «Новий графічний український блокбастер про "шляхетну любов"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі