середа, 29 травня 2013 09:21

Новий фільм про "Залізну людину" увійшов до п'ятірки найбільш касових стрічок

Новий фільм про "Залізну людину" увійшов до п'ятірки найбільш касових стрічок
Кадр з фільму. Фото: kinopoisk.ru

Блокбастер "Залізна людина 3" увійшов до п'ятірки найбільш касових фільмів усіх часів, це видно зі статистики, розміщеної на сайті Box Office Mojo.

До теперішнього часу фільм зібрав у прокаті 1,14 мільярда доларів, що дозволило йому обійти фільм "Трансформери 3: Темна сторона Місяця", який займав п'яте місце в рейтингу зі зборами в 1,12 мільярда доларів.

Перші два рядки залишилися за фільмами "Аватар" і "Титанік" Джеймса Кемерона, кожен з яких зібрав більше двох мільярдів доларів. На третьому місці тримаються "Месники" Джосса Уідона, а на четвертому - "Гаррі Поттер і Дари смерті: частина II", що зібрали 1,5 мільярда і 1,3 мільярда доларів відповідно.

При цьому видання відзначає, що при врахуванні поправки на інфляцію жоден з цих фільмів не ввійшов би навіть в американський рейтинг ста найбільш касових фільмів в історії, який очолює екранізація роману Маргарет Мітчелл "Віднесені вітром", що вийшла на екрани в 1939 році.

Світова прем'єра "Залізної людини 3" відбулася в квітні. Картина відразу ж очолила північноамериканський прокат, вже за перший уїк-енд зібравши більше 170 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Новий фільм про "Залізну людину" увійшов до п'ятірки найбільш касових стрічок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі