середа, 15 травня 2013 15:03

Новий альбом "Океану Ельзи" можна прослухати онлайн

Новий альбом "Океану Ельзи" можна прослухати онлайн
Фото: okeanelzy.com

Напередодні гастролів, гурт "Океан Ельзи" презентує свій новий альбом. Сьогодні музиканти виклали свій альбом у мережі. Його можна прослухати на "Яндекс.Музика". До нього увійшло 12 композицій.

Над цією платівкою музиканти працювали з британським саунд-продюсером, володарем трьох Grammy Кеном Нельсоном. На пісню "Обійми" та "Стріляй" уже зняли кліпи, режисерами яких також стали іноземці. У кліпі "Стріляй" події відбуваються в цирку 30-х років - у любовному трикутнику чорнява та білява акторки змагаються за свого зрадливого коханця.

Гурт "Океан Ельзи" з концертами відвідає 27 українських міст. 19 травня почнуть з Мукачева (тут квитки на концерт коштують по 95-145 гривень), а закінчать 28 вересня концертом у Києві у "Палаці спорту" (ціна за квитки 165 - 1250 гривень). Після цього музиканти продовжать турне по країнах СНД і Північної Америки.

Нещодавно "Океан Ельзи" взяли нового музиканта - серба Владіміра Опсеніцу, якого називають одним із найкращих балканських гітаристів. За його участі записали кілька пісень з нової платівки. Він також поїде з гуртом у гастрольний тур.

На початку квітня з "Океану Ельзи" пішов гітарист Петро Чернявський. Причини музиканти коментувати не захотіли. Петро Чернявський був гітаристом Океана Ельзи з 2005-го року  - після того, як з гурту пішов Павло Гудімов. З того часу і до сьогодні склад "Океанів" лишався незмінним.

Зараз ви читаєте новину «Новий альбом "Океану Ельзи" можна прослухати онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі