середа, 20 травня 2015 12:51

Нова серія "Гри престолів" стала рекордною по піратському скачуванню

Нова серія "Гри престолів" стала рекордною по піратському скачуванню

Нова серія п'ятого сезону популярного телесеріалу "Гра престолів", що вийшла на телеекрани у минулу неділю, 17 травня встановила новий рекорд з піратських завантажень.

Шоста серія фентезійної драми, що піддалася жорсткій критиці і обурила шанувальників проекту, всього за 24 години після виходу в ефір була завантажена більше 3,5 мільйонами інтернет-користувачів, повідомляє Variety.

За даними компанії Excipio, що відстежує активність користувачів піратських сайтів, попередній рекорд був у п'ятій серії п'ятого сезону, яку завантажили в загальній складності близько 3,22 мільйонів чоловік.

Тим часом шанувальники "Гри престолів" продовжують бойкотувати телешоу через провокаційну сцену зґвалтування Санса Старк. У шостій серії Рамсі Болтон одружується на Сансі Старк і в першу шлюбну ніч ґвалтує її, змушуючи Теона Грейджоя спостерігати за подіями. Серед обурених шанувальників серіалу виявилася і американський сенатор-демократ Клер Маккаскілл, яка у своєму твіттері заявила, що більше не має наміру дивитися на огидні сцени насильства в фентезійної драмі.

"З Іграми престолів покінчено. Сцена згвалтування огидна і неприйнятна", - написала вона.

Після виходу в ефір провокаційної шостої серії п'ятого сезону деякі американські видання і портали про серіали оголосили про припинення освітлення "Гри престолів" через відверті і жорстокі сцени насильства.

Нагадаємо, прем'єра п'ятого сезону серіалу "Гра престолів" відбулася у квітні 2015 року, встановивши новий рекорд. Першу серію нового сезону фентезійної драми 12 квітня подивилося 8 мільйонів осіб, побивши власний рекорд і рекорд телеканалу HBO.

Зараз ви читаєте новину «Нова серія "Гри престолів" стала рекордною по піратському скачуванню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі