неділя, 03 червня 2012 16:30

No Doubt повертаються на сцену з новою платівкою

No Doubt повертаються на сцену з новою платівкою
Фото: mylot.com

Гурт No Doubt вирішив повернутися на сцену і представити слухачам нову композицію. Колектив виступить на церемонії вручення нагород Teen Choice Awards 22 липня 2012.

Прийдешній виступ стане для No Doubt першим за останні півтора року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гвен Стефані вагітна другою дитиною

Нова композиція, яку гурт збирається представити публіці, прозвучить наживо вперше. Як називається сингл, поки не повідомляється. Ймовірно, пісня буде включена в новий студійний альбом No Doubt, поки не отримав назви.

Очікується, що перша за останні 11 років платівка колективу вийде 25 вересня. За словами лідерки колективу Гвен Стефані, вона і її колеги з нетерпінням чекають можливості поділитися результатами своєї праці з шанувальниками No Doubt.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлюб Гвен Стефані опинився на межі розлучення - ЗМІ

No Doubt утворилися в Каліфорнії в 1986 році. За час свого існування (з 2004 по 2008 роки колектив перебував у творчій відпустці) група випустила п'ять студійних платівок, остання з яких, "Rock Steady", вийшла в 2001 році.

На даний момент крім вокалістки Стефані до складу No Doubt входять басист Тоні Кенел, ударник Едріан Янг і гітарист Том Дюмонт.

Зараз ви читаєте новину «No Doubt повертаються на сцену з новою платівкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі