четвер, 16 квітня 2015 14:16

"Ніби знятий Міхалковим на кремлівські гроші" - глядачі про серіал "Останній москаль"

"Ніби знятий Міхалковим на кремлівські гроші" - глядачі про серіал "Останній москаль"

Cеріал "Останній москаль" на "1+1" зібрав рекордні показники телеперегляду. Прем'єра фільму відбулась 14 квітня. Перші дві серії отримали рейтинг: 12,56%, частку 32,57% за комерційною аудиторією каналу "18-54, вся Україна". Так "Останній москаль" став найрейтинговішим продуктом на українському телебаченні за останні 5 років з аудиторією "18-54". Gazeta.ua зібрала найяскравіші відгуки про новий серіал у соцмережах.

Вахтанг Кіпіані, історик

Трьох хвилин вистачило, щоб вимкнути "Останнього москаля". Фільм про хохлів і для хохлів. Я таке не лю.

Віталій-Дмитро Капранови, письменники

Виявляється, Останній москаль був Віталькою. Таке життя.

Sviatoslav Pashchuk, художник

Останній москаль. Коротко - не файно, не по-гуцульськи і не патріотично. Стільки прекрасних артистів... Шкода.

Ivan Semesyuk, художник

Страшнувате відчуття.

Усвідомлюю, що акторську професію, в межах популярних і легких жанрів, захопили якісь жартообразні КВНщики, провінційні від кінчика *уя, і аж до зачіски. Але нічого не можу з цим зробити, бо нема такого закону, котрий заохочував би вбивати КВНщиків за ознакою **здуватої сорочки під **йові джинси, і пожмаканого криворізького *бальника на голові.
Вони заповзялися, на манер кацапських жартойобів, знімати гумористичні серіали. Наче ж має бути смішно, але таке відчуття, що ти всю ніч пив вонючу горілку зі жлобами на гаражах, а не дивився легку комедію. І голова болить, і ні*уя не пам'ятаєш сюжетної лінії. Тіки значно дорожче.

І нічо, люди іржуть. Нехай Господь прокляне їхні плебейські смаки.

Сашко Лірник, письменник

Подивився серіал "Останній москаль".
Рідкісне блювотиння. Українська петросянщина.
Знову "гумор" про самогон, сало,тупих малоросів і освідчених маасквічєй.
Ну скільки можна?

Tatiana Terletskaya

А мне понравился. Были моменты от которых "плакала" ))) Хорошая подборка актеров, особенно жених.. ..)) Молодцы. Больше позитива и Хорошего настроения. Слава Украине

Laslo Shapoval

Дивлюся виключно через незрівнянні краєвиди, а сам серіал "на трієчку"

Богдан Бельзецький

Читаю деякі коментарі і дивуюся. То те не відповідає, то те… Це що документальний фільм про життя гуцулів? Чим більше невідповідностей, абсурду - тим краще. Це ж легкий, веселий, іронічний … серіал (я розумію, що він не дотягує до "Гри престолів"). І вийшов досить вчасно. Ще б "1+1" побільше б запускало проектів на кшталт "Добрих новин". А то вже цей негатив та морок, що нас оточую й вказує шлях в напрямку божевільні вже набрид.
З нетерпінням чекаю наступної серії. МОЛОДЦІ!

Ірина Літніченко

Мені подобається)+++++ чого ви прискіпуєтесь?!?! Весела, невибаглива комедія..не претендує на відображення гуцульських звичаїв;..а, навпаки, - на відображення і ставлення, підкреслю, - доброго і невибагливого, до московських туристів...посміхайтесь- життя і так важке(

Olga Shayasyuk

Люди, перш ніж щось критикувати, подумайте, як мало в Україні свого кінопродукту. Навпаки підтримали б команду плюсів за намагання хоч щось зробити СВОЄ, а не крутити постійно расейске. Патріотизм і в цьому заключається теж. Чи це вже мода пішла критикувати все, що робиться в Україні? Так що почніть із себе... А плюсам - респект!

Vasily Melnik

Який рейтинг? Ви про що?

На другий день навіть і не дивився вже. Після першого дня перегляду склалося враження, ніби серіал знятий Микитою Михалковым на кремлівські гроші. Самоіронією, про яку намагаються тлумачити, навіть і не пахне. Вийшла дешева российщина - навколо героя-кацапа крутиться купа дурнуватих хохлів, змагавшись власною дурістю, дикістю і недорозвиненістю. Все точно так, як рассия показує українців у своїх фільмах вже більше 20-ти років. Соромно і противно !
Ганьба !!

Tetyana Grigoryeva

Слабенько, очікували більшого, але все ж краще, ніж російські серіали дивитися. Може, перший млинець не дуже вдалий, та треба ж з чогось починати...

Зараз ви читаєте новину «"Ніби знятий Міхалковим на кремлівські гроші" - глядачі про серіал "Останній москаль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі