четвер, 14 травня 2015 17:33

"Незламна" вийде на великі екрани в Китаї

"Незламна" вийде на великі екрани в Китаї

Компанія Lotus Film International Culture Media Co. Ltd придбала права на показ стрічки "Незламна". Про це повідомляє Film.ua.

Представники компанії FILM.UA Distributoin уклали угоду про продаж прав на прокат фільму "Незламна" / Battle for Sevastopol з компанією Lotus Film International Culture Media Co. Ltd (Пекін, Китай).

Попередньо вихід у широкий прокат в Піднебесній байопіку про легендарну радянську жінку-снайпера Людмилу Павличенко запланований на вересень 2015 року.

Нагадаємо, що військова драма "Незламна" була представлена в конкурсній програмі 5-го Пекінського міжнародного кінофестивалю. Виконавиця головної ролі Юлія Пересільд отримала головну нагороду "Храм неба" в номінації "Найкраща актриса".

Історію Людмили Павличенко також побачать глядачі в Японії, Таїланді та Південній Кореї. Представники FILM.UA Distribution продовжують вести переговори про продаж фільму в Болгарію, Польщу, Туреччину та ОАЕ.

Зараз ви читаєте новину «"Незламна" вийде на великі екрани в Китаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі