понеділок, 16 травня 2016 23:46

Не пропустіть яскраве свято книги

 

Усіх шанувальників книги, любителів читання запрошує до себе XII Київська міжнародна книжкова виставка, яка проходитиме 19-22 травня 2016 року в Українському Домі на Європейській площі за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 2.

Київська міжнародна книжкова виставка – подія всеукраїнського масштабу, що об'єднує видавців, книгорозповсюджувачів, авторів та книголюбів.

Чотири дні поспіль відвідувачі будуть знайомитися з кращими зразками видавничої продукції вітчизняних та зарубіжних видавництв різних форм власності, а також поліграфічними та книготоргівельними підприємствами, бібліотеками та книжковими клубами, дитячими літературними журналами та газетами, електронними виданнями та спеціалізованими Інтернет-порталами, компаніями, які надають супутні послуги з рецензування та публікації друкованої продукції. На виставці широко буде представлено художню, наукову, навчальну, історичну, краєзнавчу, музичну, дитячу літературу на будь-які смаки та уподобання.

Відвідувачів гостинно зустрічатиме "Літературний салон", де усі зацікавлені поспілкуються як з видатними, відомими та популярними письменниками сучасності, так і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві. В "Літературному салоні" щодня проходитимуть цікаві презентації книжкових новинок, літературні зустрічі, круглі столи, майстер-класи, семінари, художні автограф-сесії, відкриті дискусії з питань мистецтва книги та проблем книговидання.

Під час виставки, традиційно, відбудеться:

Благодійна акція "Подаруй радість дитині – поділися книжкою". Кожен бажаючий має змогу стати учасником створення великої бібліотеки для дітей Сходу.

Проведення міжнародної книжкової виставки має на меті утвердження в суспільстві престижу української книги, піднесення вітчизняної видавничої справи, налагодження співпраці між вітчизняними та зарубіжними видавцями та книгорозповсюджувачами, сприяння розвитку виставкової діяльності, посилення її впливу на науково-технічне та технологічне оновлення вітчизняного виробництва видавничої продукції, як єдиного в Україні виставкового заходу загальнодержавного рівня.

Зараз ви читаєте новину «Не пропустіть яскраве свято книги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі