четвер, 04 грудня 2014 15:04

Названа дата виходу біографічного фільму про співачку Вітні Х'юстон

Названа дата виходу біографічного фільму про співачку Вітні Х'юстон
Фото: AFP

Біографічна стрічка про життя співачки Вітні Х'юстон вийде в ефір американського телеканалу Lifetime 17 січня 2015 року, повідомляє The Los Angeles Times.

Фільм під назвою "Уїтні" зняла Анджела Бассетт, більше відома як акторка ("Американська історія жахів", "Малколм Ікс"). Головну роль виконала фотомодель Йайя Дакоста. Сценарій для стрічки написав Сім Біттерман.

Сюжет зосереджений на відносинах поп-діви з її чоловіком, R&B-виконавцем, репером і танцюристом Боббі Брауном з моменту їх першої зустрічі до набуття обома світової популярності.

Телеканал Lifetime оголосив про намір зняти фільм про життя Уїтні Х'юстон у травні. Мати і дочка співачки виступали проти зйомок.

Шлюб Х'юстон і Брауна тривав 15 років і розпався в 2007 році. ЗМІ багато писали про конфлікти між подружжям і домашньому насильстві в сім'ї, вживанні Брауном наркотиків і алкоголю.

У лютому 2012 року 48-річна Х'юстон була знайдена мертвою у ванній одного з номерів готелю в Лос-Анджелесі. За офіційною версією, співачка потонула. Названа спочатку причина - гостра серцева недостатність після вживання кокаїну була визнана лише додатковим чинником, що сприяв смерті.

Уїтні Хьюстон внесена до Книги рекордів Гіннесса як виконавиця, що має найбільшу кількість нагород, а саме - 411, зокрема 6 премій "Греммі", 2 "Еммі", 23 нагороди American Music Awards і 16 нагород Billboard Music Awards.

Анджела Бассетт - американська актриса, найбільш відома своїми ролями у біографічних фільмах. За роль Тіни Тернер в стрічці "На що здатна любов" (1993) вона удостоїлася премії "Золотий глобус" і була номінована на "Оскар". Інший її значною акторською роботою стала роль матері Майкла Джексона в міні-серіалі "Джексони: Американська мрія". Фільм-біографія про Вітні Х'юстон стане режисерським дебютом Бассетт .

Зараз ви читаєте новину «Названа дата виходу біографічного фільму про співачку Вітні Х'юстон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі