субота, 19 березня 2016 16:33

Навколо посади керівника Мистецького арсеналу розгорівся скандал

Навколо посади керівника Мистецького арсеналу розгорівся скандал
Фото: artarsenal.in.ua

Державне управління справами не продовжуватиме контракт із чинним директором Національного культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький Арсенал" Наталією Заболотною, а нового керівника можуть призначити без конкурсу.

Про це повідомила сама Заболотна у колонці для "Української правди. Життя".

"Нам доставили листа від в.о. керівника ДУС. У ньому без зайвих пояснень повідомили, що вони не бажають продовжувати зі мною контракт або укладати новий", - повідомила Заболотна.

За її словами, всі необхідні для конкурсу документи було надіслано ДУС іще минулого тижня, однак відомство не планує проводити такий конкурс, хоча він мав би бути оголошеним 14 березня.

Також невідомо, за яким нормативним актом обирати керівника.

У лютому президент Петро Порошенко підписав закон, який вводить новий порядок конкурсного призначення керівників державних закладів культури. Однак, за словами Заболотної, ДУС вважає "Мистецький арсенал" підприємством попри розмаїття культурних проектів, які реалізує столичний комплекс.

Зараз ви читаєте новину «Навколо посади керівника Мистецького арсеналу розгорівся скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі