неділя, 20 листопада 2011 18:15

На презентації в Тернополі Роздобудько співала пісню про муху

На презентації в Тернополі Роздобудько співала пісню про муху

Книгу та диск презентували у Тернополі подружжя - письменниця Ірен Роздобудько та бард Ігор Жук. Чоловік грав на гітарі, а жінка читала уривки з нових книжок.

Ірен Роздобудько приїхала в Тернопіль, щоб розповісти про свою нову книгу "Я знаю, що ти знаєш, що я знаю". На зустріч із читачами прийшов також її чоловік — Ігор Жук, який співав власні пісні із нового альбому "Листи".

Роздобудько на презентації розповіла про своє дитинство у Донецьку, про мрії зніматися в кіно, численні професії, які змінювала одна за одною.

"Я працювала офіціанткою в ресторані, шпрехшталмейстером в цирку, завідувачем відеосалону у кінотеатрі, кухарем — не могла ніде надовго зачепитися. Тоді для мене це була біда, а тепер "фішка", якою пишаюсь," - зазначила Ірен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роздобудько написала книгу про брехливих українських іммігрантів у Німеччині

Вона пригадала, що з дитинства мріяла зніматися у кіно. Маленькою дівчинкою вона уявляла, що до неї підходить режисер та пропонує роль у фільмі.

"Після восьмого класу я хотіла вступити у вуз на акторський факультет. Але зовнішність не була в мене акторська, тому пішла вчитись на журналіста, - пригадує письменниця. - Однак тепер я працюю викладачем у омріяному вузі на факультеті кінодраматургії".

Збулася також мрія Ірен Роздобудько знятися у кіно. Також вона спробувала себе у ролі кіносценариста - написала сценарій до книги "Гудзик".

Зараз ви читаєте новину «На презентації в Тернополі Роздобудько співала пісню про муху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі