Ексклюзиви
середа, 10 серпня 2011 15:04

Ірен Роздобудько власноруч проілюструвала свою нову книгу

Автор: Фото: Facebook
 

На початку вересня у видавництві "Нора-Друк" вийде нова книга Ірен Роздобудько "Я знаю, що ти знаєш, що я знаю". Про це Gazeta.ua розповіла письменниця.

"Це роман в новелах, який складається з одинадцяти різних історій. Для мене він цікавий тим, що будь-яку новелу можна переставити чи читати окремо. Від того книга не стане гіршою. Тобто я тут погралась з формою", - сказала вона.

За словами письменниці, книга "Я знаю, що ти знаєш, що я знаю" розповідатиме про емігрантів, які живуть в Німеччині і намагаються там вижити.

"У кожного своя доля, абсолютно не схожа з долями інших героїв. Але всі вони з України. За ними спостерігає господиня котеджу. Вона німкеня, але, як виявилось, в неї є зв'язки з нашою країною. У романі немає головного героя, бо насправді їх одинадцять і всі вони головні. Наприклад, одна з новел про жінку, яка працює прибиральницею в Німеччині, висилає гроші двом своїм дітям. Історія проста, але закінчується досить трагічно. Вона кидається захищати турка, якого били неофашисти, і її там вбивають. Отака доля жінки-заробітчанки", - зазначила Ірен Роздобудько.

Автор: Фото: Facebook
 

Книжка вийде із ілюстраціями авторки.

"Я чекаю цю книжку, бо там будуть 11 моїх складних графічних малюнків. Були у мене книжки з моїми одним-двома малюнками. Але тут їх буде більше і на повну сторінку. Це не ілюстрація, вони зроблені метафорично. Їх можна довго роздивлятися і кожен там своє знаходить. На обкладинці буде старий німецький будинок, старі фотографії і деталі з різних оповідань. Її створив мій чоловік Ігор Жук. Взагалі-то він астрофізик, але й бард, художник, дизайнер, верстальник і сценарист. Має десять професій", - додала Роздобудько.


Книгу презентуватимуть на початку вересня в столичній книгарні "Є", а потім на Львівському книжковому форумі.

Зараз ви читаєте новину «Ірен Роздобудько власноруч проілюструвала свою нову книгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі