середа, 10 серпня 2016 14:14

На Гогольfest розкажуть міфи про Вавилон

На Гогольfest розкажуть міфи про Вавилон

IX Міжнародний мультидисциплінарний фестиваль сучасного мистецтва Гогольfest відбудеться 16-25 вересня на київському арт-заводі "Платформа". Тема нинішнього фестивалю – Вавилон. Фестиваль стане масштабним арт-дослідженням, що розгляне міф про Вавилон із нової, несподіваної точки зору.

"Цього року фестиваль Гогольfest відкриває своїм відвідувачам нову локацію, яка стане місцем сили для українського та міжнародного сучасного мистецтва", - зазначають організатори на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11 документальних фільмів показує мандруючий кінофестиваль

На гостей чекають актуальні та цікаві мистецькі проекти у напрямках театру, хореографії, академічної та альтернативної музики, перформансу, фешн, кіно, літератури та візуального мистецтва.

Кінопрограма Гогольfest оголосила початок відбору фільмів для участі у національній конкурсній програмі "Сучасне українське кіно". Претендентами можуть стати роботи у вигляді художнього і документального кіно, анімації, відео-арту та кліпів

Нагадаємо, що з 8 по 12 червня в Івано-Франківську тривав міжнародний мультидисциплінарний фестиваль сучасного мистецтва PORTO Franko Гогольfest. Він поєднував українську постмодерну літературу з архітектурним обличчям фестивалю Гогольfest.

Зараз ви читаєте новину «На Гогольfest розкажуть міфи про Вавилон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі