пʼятниця, 21 червня 2013 11:03

На етно-фестивалі у Мамаєвій Слободі влаштують незвичний концерт дзвонів
6

Фестиваль 2012-го року
Фото: Фото: etnofestua.blogspot.com
Фестиваль 2012-го року
Фестиваль 2012-го року
Фестиваль 2012-го року
Фестиваль 2012-го року

23 червня благодійний етнофестиваль проведуть у Києві, у Мамаєвій Слободі.

У програмі незвичний концерт церковних дзвонів, конкурс на краще українське вбрання, ярмарок етно-товарів, катання на конях у супроводі козаків, частування українськими традиційними стравами. Також на території фестивалю відвідувачі зможуть навчитися гончарної та ковальської справи, соломоплетінню, відвідати майстер-класи з плетіння троїцьких вінків.

У рамках фестивалю працюватиме окрема дитяча локація. Розіграють театральну виставу та проведуть майстер класи з виготовлення ляльок-мотанок, ліплення, гончарства.

Увечері влаштують традиційни концерт. На сцені виступатимуть - Тоня Матвієнко, Тетяна Піскарьова, Наталія Шелепницька та інші українські зірки.

В рамках фестивалю пройде модний показ суконь в національному стилі від дизайн-студії Оксани Полонець. До благодійного етно-фестивалю долучаться і Оксана Білозір, і Соломія Вітвицька, і Сніжана Єгорова, Лілія Подкопаєва, Богдан Бенюк, Ольга та Наталя Сумські.

Зібрані кошти під час фестивалю підуть на написання ікони Покрови Святої Богородиці та на реставрацію будівель Гамаліївського Харалампіївського жіночого монастиря.

Зараз ви читаєте новину «На етно-фестивалі у Мамаєвій Слободі влаштують незвичний концерт дзвонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі