четвер, 02 червня 2016 22:31

Музичний фестиваль "O-Fest-2016" відбудеться в Бучі і Києві

Музичний фестиваль "O-Fest-2016" відбудеться в Бучі і Києві

Музичний фестиваль "O-Fest-2016" відбудеться в Бучі і Києві.
4-5 червня у Києві та Київській області пройде IV Міжнародний музичний фестиваль "O-Fest-2016". У заході візьмуть участь представники 15-ти країн. Йдеться в повідомленні Укрінформу.
Перший день фестивалю відбудеться в парку міста Буча. На відвідувачів чекають виступи молодих поетів та дитячих ансамблів. Також кулінарні презентації, майстер-класи із гончарної майстерності та виготовлення ляльки-мотанки. Найочікуваніша подія – Міжнародний Гранд-концерт у Літньому Театрі.
5 червня фестиваль "O-Fest-2016" продовжиться в Києві. Біля Арки дружби народів гості побачать виступи барабанщиків, ансамблю спортивного і бального танцю "Фаворит". А також перед публікою виступлять майстри традиційного японського бойового мистецтва "кендо", відбудуться майстер-класи з каліграфії і орігамі. Завершить фестиваль Міжнародний Гранд-концерт за участю артистів Національної оперети України та артистів провідних музичних театрів світу.
У 2016-ому році у фестивалі беруть участь 15 країн. Приїдуть артисти із Чехії та Білорусі, Болгарії та Грузії. З Казахстану та США, Китаю та Литви, Молдови та Польщі. Відвідають "O-Fest-2016" представники із Румунії та Словаччини, Фінляндії та Азербайджану.
Квитки на фестиваль коштують від 30 до 70 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Музичний фестиваль "O-Fest-2016" відбудеться в Бучі і Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі