субота, 28 квітня 2012 10:43

Мусульмани України вимагають детального розслідування вибухів у Дніпропетровську

Мусульмани України вимагають детального розслідування вибухів у Дніпропетровську
Мечеть Ар-Рахма у Києві. Фото: ua.for-ua.com

Всеукраїнська асоціація громадських організацій "Альраїд", Духовне управління мусульман України "Умма" і Всеукраїнська громадська організація "Український центр ісламознавства" засудили серію терактів в Дніпропетровську

Про це сказано в спільній заяві цих організацій, яка є у розпорядженні "Коментарів".

"Ми рішуче засуджуємо ці нелюдські аморальні акції, ким би вони не були здійснені. Висловлюємо свої щирі співчуття постраждалим і вимагаємо кваліфікованого, неупрежденного і якнайшвидшого розкриття цих злочинів і покарання винних у їх вчиненні", - сказано в заяві.

Мусульмани України також підкреслили, що "якісь темні, інакше і не скажеш, сили вдалися до відкрито терористичних акцій для досягнення своїх егоїстичних корисливих цілей".

"Під загрозу поставлено такі доленосні принципи та цінності українського суспільства, як політична стабільність, суспільний спокій і безпеку, повагу недоторканності людського життя, а також неприпустимість заподіювати шкоду здоров'ю населення з яких би то не було ідеологічних міркувань та устремлінь", - йдеться в заяві.

"У цей важкий час ми звертаємося до всіх політичних сил, громадським організаціям і релігійним об'єднанням Україні, до всієї української громадськості із закликом зберігати спокій і рівновагу, не допустити дестабілізації суспільного життя, адже це може дорого коштувати нашій молодій державі", - відзначили в мусульманських організаціях.

Зараз ви читаєте новину «Мусульмани України вимагають детального розслідування вибухів у Дніпропетровську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути