вівторок, 02 вересня 2014 19:05

Мультгероїня Масяня запропонувала змінити правила Ice Bucket Challenge

Мультгероїня Масяня запропонувала змінити правила Ice Bucket Challenge
Фото: youtube.com

Анімаційна персонажка інтернету Масяня запропонувала власний підхід до набирає популярність флешмобу Ice Bucket Challenge. У спеціальному епізоді серіалу вона вирішила замінити відро крижаної води на гарячу ванну, додавши до умов обов'язкову чарку коньяку з часточкою лимона.

За сюжетом мультфільму, Масяню обурила жадібність світових зірок, які демонструють витримку і героїзм, щоб не давати грошей на благодійність. Такі умови флешмобу: учасник, якому кинули виклик має або внести мінімум 100 доларів у благодійний фонд, або облити себе крижаною водою з відра. Замість цього мультгероиня запропонувала зробити внесок обов'язковим і компенсувати моральний збиток від збитків розслаблюючій ванні з невеликою дозою алкоголю.

Флешмоб Ice Bucket Challenge ініційований ALS Association, Фондом боротьби з боковим аміотрофічним склерозом. Учасники обливаються холодною водою з відра і розміщують ролики про це в інтернеті. Потім вони передають естафету знайомим або відомим людям, які повинні виконати завдання протягом доби або пожертвувати на користь фонду.

В акції вже взяли участь багато актори, спортсмени, політики, бізнесмени та громадські діячі у всьому світі

Зараз ви читаєте новину «Мультгероїня Масяня запропонувала змінити правила Ice Bucket Challenge». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі