неділя, 21 липня 2013 13:40

Мокрою червоною доріжкою до Одеської опери гості йшли у кілтах, шипах та з собаками
27

Фото: Фото: Олена Павлова

20 липня нагородили переможців 4-го Одеського міжнародного кінофестивалю. На нагородження гості йшли до Одеської опери 80-метровою червоною доріжкою. Навколо неї публіка почала збиратися задовго до появи гостів. За дві години до нагородження у Одесі закінчилася сильна злива. Вона встигла намочити вже розстелену перед Оперним театром червону доріжку. Сама церемонія відбулася за сонячної погоди, але покриття не встигло висохнути повністю. Тому навколо взуття гостів просочувалася вода.

"Спала цього тижня по 4-5 годин на день" - розповіла Президент кінофестивалю Вікторія Тігіпко. За свіжий вигляд подякувала одному зі спонсорів кінофестивалю – косметичному бренду. Червоною доріжкою президент кінофестивалю пройшлася з чоловіком, політиком Сергієм Тігіпком. Для церемонії закриття обрала біле вбрання з брюками. На шиї – масивне сріблясте намисто у формі зв'язаних тросів. Традиційно для урочистих виходів на кінофестивалі бізнес-леді обирає сукні від українських дизайнерів. Цьогоріч 4 сукні для Вікторії Тігіпко створили модельєри KamenskayaKononova.

Білий був у тренді цьогорічної церемонії закриття фестивалю. У довгій сукні такого кольору із відкритою спиною також була учасниця міжнародного журі німецька акторка Франциска Петрі.

Також моркв'яний – у сукні такого відтінку була актриса і учасниця одеської комік-трупи "Маски-шоу" Наталія Бузько. Світло-помаранчовий піджак на легку напівпрозору білу сорочку з натуральної тканини вбрав столичний актор Остап Ступка.

Чоловіки не боялися яскравих кольорів – російський актор Олександр Кузнецов у яскравому фіолетовому костюмі з ніжно-бузковими жилетом та краваткою. Жінки були традиційніші у виборі одягу для червоної доріжки. Чоловіки відзначилися оригінальними вбраннями. Оплески публіки викликали гості-чоловіки у шотландському кілті та шкіряному костюмі, оздобленому гострими шипами від взуття до плечей. Серед жінок здивування натовпу викликала гостя, що прийшла на червону доріжку з собакою у руках.

Не всі гості дотрималися дрес-коду – замість смокінга з метеликом багато чоловіків до піджаків вбрали джинси. Найпоширеніша жіноча зачіска – довге вільне волосся.

Наступний Одеського кінофестиваль буде ювілейним – п'ятим. Пройде з 11 по 19 липня 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Мокрою червоною доріжкою до Одеської опери гості йшли у кілтах, шипах та з собаками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі