вівторок, 02 квітня 2013 11:16

"Ми крутились як в пральній машині" - Том Круз та Ольга Куриленко представили новий фільм "Облівіон"

"Ми крутились як в пральній машині" - Том Круз та Ольга Куриленко представили новий фільм "Облівіон"
Ольга Куриленко і Том Круз представили фільм "Облівіон" у Москві. Фото: ria.ru

Модель і акторка Ольга Куриленко, яка народилася і прожила тринадцять років в Бердянську, приїхала в Москву разом з Томом Крузом, щоб представити черговий голлівудський бойовик - "Облівіон".

Щоб розташувати до себе російського глядача, голлівудський актор Том Круз не тільки вивчив кілька слів російською, але навіть зареєструвався недавно "Вконтакті". Ще до початку спілкування із зірками, журналістів попросили бути "коректними" і "культурними". Це означало, що ніхто не повинен питати їх про особисте життя і про саєнтологію.

Актор зізнався, що всякий раз, приступаючи до роботи над черговим фільмом, він хвилюється, немов студент. "Я не можу віддати перевагу якомусь одному жанру, одній темі. У мене дуже широкий діапазон інтересів в кіно. Я люблю і драму, і комедію, і пригодницькі, і науково-фантастичні фільми... Я також не можу віддати перевагу тим чи іншим сценам. В "Облівіон" мені подобалося зніматися у всіх сценах, як у драматичних, так і в екшені. Особливо цікавим був епізод в космічному кораблі, - згадує Круз -. Особлива камера знімала нас таким чином, щоб було видно, як ми виходимо з під впливу гравітації і починаємо летіти в повітрі. Ми крутилися, ніби в пральній машині і справді відчували, що знаходимося поза полем земного тяжіння".

Зйомки в цій сцені також сподобалися і Ользі Куриленко, хоч вона, як зізналася, не любить американських гірок. Чи не найбільш натхненно виконавці згадують спільну їзду на мотоциклі.

"Сцени, де ми їдемо на мотоциклі, знімалися в Ісландії, де я завжди мріяв побувати, - ділиться своєю радістю актор - До того часу там було видно 24 години на добу, і я не міг спати по ночам.Там було дуже здорово, ми піднімалися на старі вулкани, плавали з аквалангами. Ми привезли туди спеціально створений для картини, непростий мотоцикл. І хоч Ольга вміє водити мотоцикл, я сказав їй, що її головне завдання - добре триматися за мене, а керувати буду я. Ми їхали на цьому мотоциклі рівнинами Ісландії і кожен раз, коли трохи підскакували на купині, Ольга переставала триматися за мене і її руки хапали кермо. Я давно вожу мотоцикл, але вона намагалася відібрати у мене кермо і взяти керування на себе. А я її весь час просив цього не робити. Це було дуже небезпечно, вона могла вбити нас обох. І мені доводилося на величезній швидкості відривати її руки від керма".

"Я намагалася допомогти тобі!" - захистила своє право на водіння мотоциклу з майбутнього Ольга Куриленко. Актриса сказала, що крім гарної фізичної підготовки, робота в "Облівіон" вимагала від неї розуміння піднятих в картині проблем. "Я навіть кілька разів переглянула "Соляріс", оскільки цей фільм дуже підходив по темі. І не тільки тому, що мій персонаж є космонавтом, як і герої картини Тарковського. В "Солярісі" також піднімається тема пам'яті, як і в нашому фільмі".

Українського читача, звичайно ж, цікавлять стосунки Ольги Куриленко з Україною. Однак, схоже, про рідний Бердянськ, актриса згадує дуже рідко і неохоче. "Для мене завжди приємно повертатися до Москви, - полестити вона російським журналістам - Це країна, де люди говорять на моїй рідній мові. Я тут провела багато часу, давно розпочала свою модельну кар'єру. У мене тут є друзі, тому для мене це трошки повернення на батьківщину".

Що стосується найбільш розрекламованого фільму, то це ще одна голлівудська спекуляція на теми майбутнього апокаліпсису, якого з таким нетерпінням чекає зійшовши з праведного шляху людство. На цей раз життя на землі було знищене інопланетянами.

Джек, герой Круза, який прилітає на землю з розташованої на висоті декількох кілометрів платформи, зачищає планету від прибульців. Незабаром зі своїм навігатором і співмешканкою Вікторією (Андреа Райзборо), він повинен назавжди покинути землю, щоб перебратися на один із супутників Сатурна. Але зустріч з Юлією, героїнею Куриленко, повертає його життя і всі події картини на сто вісімдесят градусів. Виявилося, що позбавлені пам'яті Джек і Вікторія беруть участь у великому обмані ("Облівіон" перекладається як "забуття").

Говорячи про проблематику бойовику, Куриленко закликала всіх берегти нашу планету. "Коли дивишся фільм, розумієш, яка гарна наша Земля. Тож, нам потрібно вчитися думати самим, а не слухати у всьому політиків".

Зараз ви читаєте новину «"Ми крутились як в пральній машині" - Том Круз та Ольга Куриленко представили новий фільм "Облівіон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі